Sleutelhangers: saai of spraakmakend?

Een sleutelhanger is meestal gewoon een saai, functioneel ding. Maar waarom zou je genoegen nemen met saai als je een sleutelhanger ook kunt pimpen? Bedrukte sleutelhangers zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook perfect als relatiegeschenk of als een persoonlijk cadeau. Hier zijn wat originele ideeën.


3D-Printen

Waarom niet high-tech gaan? Met 3D-printers kun je elke vorm die je maar kunt bedenken tot leven brengen. Maak een miniatuur van jezelf, je huisdier of zelfs je droomauto. Daarna kun je de sleutelhanger nog beschilderen ook.


Graveren

Graveren is misschien een klassieker, maar nog steeds stijlvol. Of het nu je naam is, een belangrijke datum of een inspirerende quote, gegraveerde sleutelhangers hebben altijd dat beetje extra.


Glow in the Dark

Nooit meer je sleutels kwijt in het donker. Bedruk je sleutelhanger met glow-in-the-dark-inkt en je vindt ze altijd terug. Ook een grote hit bij kinderen!


Of je nu gaat voor high-tech of old-school, er zijn genoeg originele manieren om je sleutelhangers te bedrukken. Dus doe eens gek en gooi die saaie oude sleutelhanger weg. Het is tijd voor iets nieuws!